Zurück zum myPOS AppMarket
App icon

Kobein Mini Mypos

  • ATA SISTEMI d.o.o.
  • Shopping

633 Installationen

  • App screenshot
  • App screenshot
  • App screenshot
  • App screenshot

Details

Kobein mini je program za enostavno blagajnisko poslovanja vseh vrst malih podjetij, ki se ukvarjajo s prodajo storitev ali blaga (npr. gostinski lokali, frizerski in kozmeticni saloni, razlicni servisi, avtomehanicne delavnice, fitnesi, terenska prodaja, prodaja na stojnicah, optike, cvetlicarne, idr…)

Android aplikacija je del obeh paketov KOBEIN MINI in KOBEIN MINI XS. 

Aplikacija omogoca enostavno izdajo paragonskih racunov (z moznostjo vpisa fizicne in pravne osebe na racun), kreiranje dnevnih in delnih zakljuckov, ponuja pregled izdanih racunov in kreiranih zakljuckov, hitro urejanje sifranta in seveda davcno potrjevanje racunov. 

Nas zanesljiv POS sistem je spletna aplikacija, ki je sinhronizirana z Android aplikacijo.

Glavne prednosti taksne zasnove so sledece:
- minimalizirano tveganje izgube kateregakoli podatka ali racuna
- dostop do podatkov kadarkoli in kjerkoli
- dostop do podatkov s katerekoli naprave (v primeru tezav z eno napravo, se v svojo blagajno prijavite z drugo napravo in nadaljujete z delom) 

Izbirate lahko med dvema razlicicama programa: KOBEIN MINI in KOBEIN MINI XS. 

KOBEIN MINI omogoca celovito poslovanje (tudi v vec poslovnih enotah): vodenje zalog, izdajo racunov, ponudb, dobavnic, racunov pravnim osebam, tisk A4 racuna, uvoze in izvoze xml datotek ter razlicne graficne analize poslovanja. 

Kobein MINI XS razlicica, pa je primerna za poslovanje v eni poslovni enoti in je namenjena izkljucno enostavni izdaji paragonskih in A4 racunov ter racunov z zapisom pravne ali fizicne osebe. 

V vse pakete je vkljucen tudi racunovodski vmesnik, ki vasemu racunovodji omogoca vpogled in izvoz vseh podatkov, ki jih pri svojem delu potrebuje. Nudimo tudi moznost prilagoditve izpisov za razlicne racunovodske programe.

** Registrirajte se v spletno aplikacijo na spletni strani www.kobeinmini.eu in brezplacno preizkusajte blagajno 30 dni popolnoma brez obveze. 

*** V Android aplikacijo se prijavite z uporabniskim imenom in geslom dolocenim ob registraciji uporabniskega racuna v spletni aplikaciji.

Preverite tudi naso ponudbo ugodnih paketov strojne opreme na spletni strani 

www.kobeinmini.eu.

Konto

Version
89
Versionscode
3.83
Größe
6.448 MB
Verkäuferangaben
Datenschutzrichtlinie

Ähnlich Apps

Kontaktieren Sie uns
Cookie

Wählen Sie Ihre Cookie-Einstellungen aus