myPOS tinklaraštis Produktų Naujienos

myPOS fizetési terminálok már beszerezhetőek a METRO áruházakban

A COVID-19 járvány következtében kitörő egészségügyi és gazdasági válság közepette egyre több fogyasztó és vállalkozás fordul a kártyás fizetéshez, kiszorítva a készpénz felhasználását. Az elektronikus fizetések – és még inkább az érintéses – növekvő fogyasztói preferenciákra reagálva a legkisebb kereskedők is érdeklődést mutattak az iránt, hogy üzleti vállalkozásukat fizetési terminállal szereljék fel, nehogy lemaradjanak az amúgy is szűkülő ügyfelekről.

Ezen események fényében ígéretes partnerségi együttműködés született az myPOS európai fizetési szolgáltató és a világméretű nagykereskedelmi áruházlánc, a METRO Kereskedelmi kft. között, amelynek keretében myPOS fizetési terminálokat kínálunk országszerte 13 METRO áruházakban, versenyképes piaci áron.

Ennek eredményeként a magyarországi kis- és középvállalkozások most megtalálhatják a boltokban a hagyományos és intelligens myPOS terminálok legkeresettebb modelljeit, és minimális kezdeti befektetéssel csatlakozhatnak a gyors és biztonságos kártyás fizetések világához. Az ajánlatok az olcsó mobil POS termináloktól (myPOS Go), a hagyományos nyomtatóval ellátott terminálokon át (myPOS Combo) az Android operációs rendszerrel és több üzleti alkalmazással ellátott intelligens terminálokig (myPOS Smart N5) terjednek. 

Mindkét vállalat az innováció, a minőség és a versenyképes árak kínálatával szolgálja a kis- és középvállalkozásokat a HoReCa, a kereskedelem és a szakmai szolgáltatások területén.

A myPOS 6 éve van az európai piacon, és több mint 100 000 ügyfelet vonzott az all-in-one megoldásával, amely magában foglalja a mobil POS terminált, a bolgár és nemzetközi IBAN számmal ellátott elektronikus pénzszámlát és egy Visa üzleti betéti kártyát.

A kártyafizetések POS terminálon történő elfogadásán túl a myPOS lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy távoli fizetéseket fogadjanak használatra kész online fizetési eszközökön keresztül. A myPOS legerősebb előnye, hogy a kereskedők az elfogadott fizetést azonnali jóváírással  megkapják a számlájukon, és a myPOS VISA kártyával azonnal hozzáférhetnek pénzeszközeikhez – készpénzt vesznek fel, fizethetnek üzletekben vagy online átutalásokon keresztül.

A METRO több mint 20 éve lépett be a magyar piacra, és ma 13 üzlettel rendelkezik az országban, több százezer üzleti ügyfelet szolgál ki, és több tízezer minőségi élelmiszert és nem élelmiszer terméket kínál.

A “Szakemberektől szakemberekig” mottó teljes mértékben érvényes erre a kis- és középvállalkozásokat támogató partnerségre, amelynek legnagyobb előnye az az akciós ár, amelyen a myPOS terminálok már elérhetők az ország összes METRO áruházában.

Susiję įrašai

2-3